“Erasmus + Mesleki Eğitim; “Ana Eylem 2 – Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği” kapsamında, “Kaybolan Meslek Nalbantlığın Canlandırılması” isimli AB projesi faaliyetleri içerisinde yer alan “Kısa Dönem Nalbantlık Eğitimi, (C2), ortak kuruluşlar olan Afyon Kocatepe ve Latvia Tarım Üniversitesinden kursiyerlerin katılımıyla teorik ve uygulamalı olarak yapıldı. Kurs, 03-09 Şubat 2020 tarihleri arasında Ss. Cyril – Methodius Üniversitesi Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Lazo Pendovski ve Klinik direktörü Yrd. Doç. Dr. Ksenija İlievska’nın organizasyonu ve  gerçekleştirilmiştir. Etkinik sonrasında proje ekibinden temsilciler Makedonya TV sinde röportaja katılarak, proje faaliyetleri ve nalbantlığın günümüzdeki durumu hakkında bilgi verdiler.