“Kaybolan Meslek Nalbantlığın Canlandırılması” Erasmus + projesi ikinci ulus ötesi toplantısı Ss. Cyril – Methodius Üniversitesi ev sahipliğinde 16 – 19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Makedonya’nın Üsküp şehrinde gerçekleştirildi. Toplantıya koordinatör kurum olan Afyon Kocatepe Üniversitesini temsilen Prof. Dr. Halil Selçuk Biricik ile Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Durmuş; Afyonkarahisar Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu yetkilisi proje uzmanı Ali Ertürk; Latvia Tarım Üniversitesi Veteriner Fakültesi dekanı Doç. Dr. Kaspars Kovalenko ile Veteriner fakültesi Klinik enstitüsü direktörü Dr. Aija Mālniece ve ev sahibi kurumu temsilen Veteriner Fakültesi dekanı Prof. Dr. Lazo Pendovski, dekan yardımcısı Prof. Dr. Zehra H. Musliu ile Yrd. Doç. Dr. Ksenija İlievska katıldılar. Toplantıda, Prof. Dr. Halil Selçuk Biricik proje zaman çizelgesi ve önümüzdeki dönemde planlanan faaliyetleri içeren sunum yaptı. Proje toplantıları sonrasında Makedonya’lı bir nalbantın eşliğinde atta nal uygulaması izlendi.